ExpressVPN är ett populärt alternativ när det kommer till VPN-tjänster. Denna aktör är en av de ledande i världen och erbjuder riktigt bra funktioner.

Med hjälp av ExpressVPN kan du surfa obegränsat, oavsett var i världen du befinner dig. Du drabbas inte av censurer, restriktioner eller annat när du har VPN påslagen. Därmed kan du använda sociala medier där de är blockerade, streama andra länders bibliotek för musik och filmer och mycket mer.

ExpressVPN passar utmärkt om du befinner dig i Sverige och vill ha åtkomst till andra länders hemsidor och tjänster. Den passar även utmärkt om du befinner dig utomlands men vill kunna surfa som om du befann dig i Sverige.

VPNInfoPrisMer
expressvpn logo
  • 30 dagars pengarna-tillbaka garanti!
  • Funkar i alla enheter
  • 94 länder
8,32 dollar i månaden när du köper 12 månader.
Gratis testperiod: Nej
Besök

Kort info

ExpressVPN har sitt bolag registrerat på Brittiska Jungfruöarna, vilket är bra ur ett VPN-perspektiv då de befinner sig utanför de så kallade Five Eyes. Tjänsten lanserades år 2009 och är en av de ledande i världen på VPN.

Du kan använda ExpressVPN på fem stycken enheter samtidigt. På så sätt får du ut mycket av ditt abonnemang. ExpressVPN fungerar på datorer med Windows, MAC och Linux. Dessutom fungerar det på mobila enheter som har iOS och Android och på routrar. Chromebook, Nook, Kindle Fire, Nintendo Switch, Xbox, Apple TV, smart TV:s och mycket mer fungerar också perfekt med ExpressVPN.

Hos ExpressVPN kan du betala med PayPal, dock inte med några betalkort. Du har en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti när du testar ExpressVPN.

Så här fungerar ExpressVPN

Att använda ExpressVPN är enkelt. Du kommer snabbt igång med den simpla installationen. När du är igång döljer ExpressVPN din IP-adress. Dessutom krypterar de all nätverksdata. Ingen kan se vad du gör och du blir helt anonym.

För att använda ExpressVPN laddar du ner en app med VPN-mjukvara till din enhet. De har en snygg, simpel design som gör upplevelsen bättre. Här är alla krångliga funktioner borttagna och hela appen är riktigt användarvänlig.

Bra funktioner

ExpressVPN har en mängd bra funktioner för dig som vill få ut så mycket som möjligt av din tjänst. Möjligheten till privat data och kringgående av geografiska blockeringar är två av de viktigaste funktionerna.

Privat data

ExpressVPN hjälper dig att maskera din IP-adress. Genom att ansluta till en av de servrar som finns ändrar du din IP-adress. På så sätt kan du vara helt anonym online. ExpressVPN ser även till att skydda all din data så att den är och förblir privat. Dessutom sparar de aldrig något av din data. Detta inkluderar aktivitetsloggar och anslutningsloggar. De har även en loggningsfri DNS på alla servrar.

Geografiska blockeringar

En av ExpressVPN bästa funktioner är att de hjälper dig att lösa geografiska blockeringar. Du kan se på svensk TV när du befinner dig utomlands. Du kan använda streamingtjänster avsedda för andra länders invånare trots att du befinner dig i Sverige.

Dessutom hjälper ExpressVPN att kringgå blockerade och censurerade hemsidor. ExpressVPN ger dig bland annat tillgång till Wikipedia, Google, Facebook, Youtube, Netflix, HBO Go och andra tjänster, oavsett var du befinner dig.

Bäst hastighet

Hos ExpressVPN får du en obegränsad bandbredd. Därmed kan du surfa riktigt snabbt, ladda ner filer och se på obegränsat med streaming.

Vissa internetleverantörer har begränsad hastighet för olika funktioner online. Detta är något du inte behöver oroa dig för med ExpressVPN. Istället gör de ett bra jobb att kringgå detta och du har alltid full hastighet.

Det finns ett inbyggt test för hastighet du kan använda dig av för att se vilka servrar som är snabbast. Just hastigheten är en av ExpressVPN:s stora och mest konkurrenskraftiga fördelar.

Stort antal servrar

ExpressVPN har en stor mängd olika servrar världen över. Du kan välja mellan hela 160 VPN-positioner i 94 olika länder. Därmed kan du vara uppkopplad på virtuella positioner.

Med över 3 000 servrar ser ExpressVPN till att tjänsten aldrig sviker dig. Dessutom får du riktigt bra hastighet. ExpressVPN använder bland annat OpenVPN, IKEv2, PPTP och L2TP/IPsec för att ansluta dig till olika VPN-servrar.

Hög säkerhet

ExpressVPN har hög säkerhet för hela sin tjänst. Om din anslutning till ExpressVPN skulle avbrytas har de ett network lock, en så kallad kill switch, som avbryter internetanslutningen. På så sätt riskerar ingen data att läcka ut. De har även ett IP- och DNS-skydd mot läckage.

Genom bästa möjliga kryptering kan du känna dig trygg online. De använder sig av en 256-bitars kryptering i världsklass. På så sätt kan ingen komma åt din data. Istället går den genom en krypterad tunnel som skyddar dig från hackningsförsök och annat du vill undvika.

Nedladdning med VPN

Hos ExpressVPN är det möjligt att ladda ner filer och filmer via P2P-servrar. Du kan använda denna snabba tjänst oavsett vad du vill ladda ner.

Support 24/7

Om du är i behov av hjälp när du använder ExpressVPN kan du kontakta deras kundservice. Faktum är att ExpressVPN har fått motta pris för kvalitén på sin kundservice. Du kan kontakta någon av medarbetarna via mejl eller live chatt dygnet runt.

Dessutom finns det en FAQ med svar på vanliga frågor samt riktigt bra guider som hjälper dig att lösa dina problem på egen hand.

Sammanfattning

ExpressVPN är en VPN-tjänst som ger dig en riktigt bra användarupplevelse från start till mål. Det är enkelt att installera tjänsten på dina enheter och det tar inte mer än några minuter. Användningen av ExpressVPN gör inte din hastighet långsammare utan tvärtom är den riktigt bra. Oavsett om du streamar sport eller surfar är ExpressVPN en pålitlig mjukvara. Dessutom är den riktigt snabb.